Selecteer een pagina

Profiel

Ik, Marc de Bont (van 23 april 1966 te Alkmaar) ben sinds 1987 boekhouder van beroep. Vanaf 1993 run ik BoHeWa administraties. Mijn vrouw Astrid is hierbij telefoniste/secretaresse voor mij, vandaar dat er vaak in de wij-vorm gesproken wordt in de andere delen van de site.

Mijn opleidingen zijn;

– VWO (Atheneum) met o.a. wiskunde en economie
– HEAO Bedrijfseconomie Accountant-Administratieconsulent-opleiding
– Fiscale en communicatiestudies.

Naast het boekhouden vind ik nadrukkelijk het fiscale aspect van het werk erg interessant en wil de mensen hierin altijd graag adviseren. Mijn klanten zijn vooral te vinden in het MKB-segment, variërend van woninginrichting tot beauty- en kapsalons, theatermensen, webwinkels, schilders, voegers, klusjesmannen, garages,therapeuten, organisatie-adviseurs, DTP-ers, sportinstructeurs, artsen, detailhandel, hoveniers, fotografen, marktkooplui etc.

Maar ook particulieren zijn voor fiscale zaken en bijvoorbeeld financiering- en schuldhulpvragen altijd van harte welkom|n|en een min of meer “vaste kern” particulieren komt ieder jaar tot wederzijds genoegen weer terug en deze groep dijt nog steeds uit. Eigenlijk bedient BoHeWa van allerlei soorten klanten behalve agrariërs -want zeer specifieke administratievereisten-.

Voor meer info; Bel (072-5721092) of mail (bohewa@planet.nl)